Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (2024)

  1. Parkvakanties blog
  2. Algemeen
  3. Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (1)

Door Martinique Koevoets — 23 minuten lezen

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (2)

is een prachtig luxe resort gelegen aan het Grevelingenmeer. Op deze unieke plek in natuurgebied 'De Punt' verblijf je in weelderige villa's of hotelstudio's direct áán het strand. Dit ecoresort staat voor: rust, ruimte en de absolute wow-factor! Martinique verbleef op Oasis Punt-West en deelt haar ervaring.

Luxe aan het Grevelingenmeer

Het is een frisse januaridag. 2 januari om precies te zijn. 36 uur eerder hebben we afgeteld naar een nieuw jaar. Een jaar met mooie voornemens, om mooie nieuwe bestemmingen te bezoeken bijvoorbeeld. Wat dat betreft kunnen we het jaar niet beter beginnen. Althans, als we de website van het vakantiepark waar we naar op weg zijn mogen geloven. We zijn op weg naar Beach Resort en Hotel Oasis Punt-West in Ouddorp!

De plaatjes op de website beloven een lagune-achtige setting met strandvilla’s en hotelsuites aan het Grevelingenmeer. We hebben het feestdagenarrangement geboekt: 2 nachten in een luxe Hotelstudio met elke dag ontbijt, hotelservice en als kers op de taart een 3-gangenfeestmenu op de dag na aankomst. We kunnen wel zeggen dat we het jaar niet eindigden maar wel beginnen met een klapper.

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (3)

Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort van boven gezien. Wát een ligging!

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (4)

De directe ligging aan het strand én het Grevelingenmeer is zó fijn!

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (5)

Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort lijkt wel Ibiza in Nederland

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (6)

Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort op de kaart van Nederland

Maar voor nu zijn we nog onderweg. Mijn man, 17-jarige zoon en ik. We rijden door het vlakke landschap van Goeree-Overflakkee. 'Mmm' bromt de puber vanaf de achterbank. 'Hier is nog niet zo veel te zien he?'. Wacht maar tot we er zijn, denk ik en staar uit het raam. Hij heeft gelijk, het is hier nogal vlak, maar terwijl ik naar buiten kijk zie ik het bordje Ouddorp. Iedereen veert op. Terwijl we langs het dorp rijden vangen we af en toe al een glimp op van het Grevelingenmeer, waaraan het park direct gelegen is. Aan de andere kant zien we de duinen en de vuurtoren van Ouddorp. Fijn om zo vlak bij het strand te verblijven. Daar gaan we zeker nog komen!

Even later volgen we de bordjes naar 'De Punt'. Een korte Google-search thuis vertelde ons al dat dit een natuurgebied is waar veel (water)vogels leven en waar er een bunkerroute is. Daarover later meer, want we zien de vlaggen van het park al opdoemen. We zijn er!

Kennismaken met Oasis Punt-West

We parkeren onze auto op een wat drassig parkeerterrein. Er is voldoende ruimte en een apart gedeelte met laadpalen voor elektrische auto’s.

We steken een treinrails over (die loopt naar het trammuseum wat nu gesloten is, maar normaal een populair uitje is) en wandelen langs grote duingrasplanten en prachtige strandvilla’s het park op. Het valt meteen op hoe prachtig en verzorgd alles eruitziet en hoe schoon alles is.

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (7)

De ingang van Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (8)

De parkeerplaats met laadpalen

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (9)

Hier word je toch spontaan vrolijk van?

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (10)

De villa's van Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort liggen verscholen tussen het helmgras

Het pad gaat na een minuutje over in een houten brug en dan strekt een prachtig panorama voor ons uit. Inderdaad, zoals op de website. Of nee, eigenlijk nog mooier. Het doet denken aan van die plaatjes van watervilla’s op de Malediven ofzo. Met van die houten looppaden ernaartoe. Werkelijk adembenemend mooi!

Het is windstil dus het water is als een biljartlaken zo strak en ook nog eens kraakhelder. Een grote groep meerkoetjes zwemt een rondje en overal waar we kijken zien we de mooiste villa’s aan de waterkant staan. Gewoon, wauw!

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (11)

De plattegrond van Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (12)

Op een schiereiland bevinden zich de Beachclub, de receptie en ook de hotelsuites

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (13)

Het hoofdgebouw van Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (14)

De ingang van het hoofdgebouw en de receptie

Aan de overkant van de brug lopen we tussen iets kleinere accommodaties een soort pleintje op. Rondom staan de hotelsuites en recht vooruit het hoofdgebouw. Daar bevindt zich ook de receptie. We lopen binnen, warmen gelijk op met een koffie en thee en checken in bij de uiterst vriendelijke gastvrouw. Onze hotelstudio voor de komende twee nachten blijkt naast het restaurant te liggen dus we steken over en dan staan we al voor de voordeur van onze hotelstudio. Snel kijken!

Onze hotelstudio

De komende twee nachten slapen we in de 4-persoons hotelstudio, de 'Hotelstudio Familie | 4 Pers.'. Eigenlijk zijn dit twee geschakelde hotelstudio’s voor twee personen, die door middel van een dubbele tussendeur gescheiden kunnen worden. Onze zoon vindt het top, want hij heeft daardoor ineens een heel eigen compleet ingerichte studio.

We stappen binnen aan de kant van het pleintje. De tussendeur is nog dicht. De woonkamer is ingericht met een comfortabele bank, salontafel, grote hanglamp, eettafel met twee stoelen en een kitchenette. Let op: er is geen kookplaat, wel een koelkast en magnetron, werkblad en koffie- en theefaciliteiten. Een Nespresso koffieapparaat zorgt voor lekkere koffie. Dat is al een plus! Er staat genoeg koffie en thee voor de eerste dag en omdat de hotelstudio ook hotelservice heeft wordt dit nog aangevuld ook!

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (15)

De hotelstudio's

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (16)

Het terras met loungeset

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (17)

Hotelkamer 'with a view'

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (18)

Het uitzicht...

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (19)

Tadaa!! ♥

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (20)

Welkom!

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (21)

De kamer is knus, sfeervol en strak ingericht

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (22)

Het keukentje is handig, ook al kun je er niet koken

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (23)

Koffie en thee, at your service

Dan doen we de tussendeuren open en staan even met onze mond vol tanden. DAT. UITZICHT. Het is een beetje nevelig maar dat maakt het uitzicht er niet minder op. Vanuit de ‘tweede’ hotelstudio heb je een fenomenaal uitzicht op het privéstrand en het water van het Grevelingenmeer.

Ik ben het niet vaak, maar nu ben ik sprakeloos. We bezochten met elkaar al menig vakantiepark, maar nog nooit was het uitzicht zo mooi als hier. Er zijn plafondhoge ramen en twee tuindeuren die in de zomer heerlijk open kunnen. Ervoor brede jaloezieën waardoor je het binnenkomende zonlicht fijn kunt filteren en die ‘s avonds voor privacy zorgen.

In beide studio's hangt trouwens een smart-TV. Dus mocht je iets anders willen zien dan het uitzicht kun je naast 'gewone TV' ook bijvoorbeeld Netflixen.

Dan is het tijd om boven te gaan kijken waar we gaan slapen. Boven is een klein overloopje dat toegang geeft tot de slaapkamer. En… die is ruim, fris ingericht en met een heerlijk bed! Twee kleine draaikiepraampjes kijken uit over het meer. Er is een grote kast met veel opbergruimte, handig voor als je veel mee hebt ;). Een deur in de slaapkamer leidt naar de ruime badkamer. Hier bevindt zich ook het toilet (beneden is er geen toilet dus je moet wel steeds even naar boven).

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (24)

De slaaplamer boven

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (25)

Het 2-persoonsbed is opgemaakt en ligt heerlijk

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (26)

Er is voldoende opbergruimte

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (27)

De badkamer met regendouche

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (28)

Hmmm lekker

Ik stap de douche in en ben blij verrast door de ruimte ervan. De studio is niet groot maar vooral boven is het verrassend ruim. Er is een regendouche en normale douche, een plankje voor je douchespullen (dat mis ik nog weleens) en die douchespullen hoef je niet eens mee te nemen van thuis, want bij de wasbak staan er fijne Rituals producten voor ons klaar. Ook de handdoeken zijn al verzorgd en de bedden allemaal opgemaakt. Fijn, die hotelservice! En niet onbelangrijk: alles is perfect schoon.

Dan naar buiten, de frisse zeelucht in. We zitten aan het begin van de lagune van het park en daarachter ligt het Grevelingenmeer. Aan de overkant van het binnenwatertje ligt een enorme villa. Je kunt hier dus ook met heel veel personen verblijven. Oasis Punt West heeft villa’s van Comfort, Deluxe tot Super VIP voor 4 tot 6 personen, watervilla’s met eigen zwem- en aanlegsteiger voor vier personen in de Super VIP variant en Hotelstudio’s Deluxe (2pers) Waterfront (2 pers) en Familie (4 pers).

Tip: de villa’s en studio aan de rand van de waterplas bieden een schitterende zonsopkomst.

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (29)

De strandvilla's op Punt-West zien er wel uit als héél fijne vakantiehuizen

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (30)

Vakantiehuis anyone?

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (31)

Het strand, de villa's en de 'lagune' maken Punt-West wel tot een plaatje

Die zonsopkomst zie ik de volgende ochtend ook. Als ik naar beneden ga rond een uur of 8 is het nog donker. Ik heb mijn e-reader mee, maar ik raak het ding uiteindelijk met geen vinger aan. Die kleuren, dat uitzicht. Iedere minuut kleurt de lucht en de weerspiegeling in het water weer anders. Kippenvel!

Ik spring een paar keer naar buiten de kou in op ons terrasje (we hebben er een aan beide kanten, want uiteraard is ook dat dubbel, met tafeltje en 2 stoeltjes), voor een vlugge foto en man het is koud. Maar ook dan, zo fijn hier. Dit is waarom je op Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort verblijft. De ligging én de luxe!

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (32)

Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort ontwaakt...

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (33)

Zo wil je toch iedere dag wel wakker worden?

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (34)

Genieten!

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (35)

Love it!

Faciliteiten & activiteiten

Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort is een park voor rustzoekers, natuur- én strandliefhebbers en mensen die van een luxe accommodatie houden. Voor ons driedubbel check dus!

In de ochtend kun je als gast op Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort een heerlijk ontbijtje laten bezorgen in je hotelstudio of strandvilla. Dit ontbijt wordt met zorg bereid door het op het resort gelegen Brasserie Zeven. Later meer over dit fijne restaurant.

Bij ons arrangement zit twee keer de ontbijtservice inbegrepen en rond 9 uur hoor ik een klopje op de deur. Een heel vriendelijke mevrouw staat aan de deur met een gigantische ontbijtmand. De geur van verse broodjes komt me al tegemoet en mijn maag knort bij het vooruitzicht.

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (36)

Het hoofdgebouw met daarin restaurant Brasserie Zeven, met een geweldig terras

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (37)

De ontbijtservice

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (38)

Goed voorelkaar!

De geur lokt mijn mannen uit bed en al snel zitten we aan de eettafel te genieten van een heerlijk ontbijtje. Verse sinaasappelsap, eitjes, muesli, yoghurt, croissantjes, Kaiser broodjes, chocoladebroodjes, allerlei vleeswaren en kaas, fruit, zoet beleg, het is zo veel dat we er ook nog een picknicklunch van maken. Behalve een compleet ontbijt als dit kun je ook verse broodjes bestellen, die dan ook aan de deur van je accommodatie worden gebracht.

Na zo’n ontbijt heb je genoeg brandstof voor een wandel-of fietstocht. Bij de fietsverhuur op het park huur je een normale fiets, kinderfiets, elektrische fiets of mountainbike!

Wil je het park graag met je eigen (of gehuurde) boot bezoeken? Dan is het goed om te weten dat je hier gemakkelijk je boot kunt aanleggen aan één van de algemene aanlegsteigers. Ook als je hier niet verblijft is het tof om even een kijkje te nemen en misschien wel inspiratie op te doen voor je volgende vakantie. Of iets lekkers te eten bij - of op het terras van - Brasserie Zeven.

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (39)

De aanlegsteiger op het resort

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (40)

Kinderen zullen zich - zeker met mooi weer - geen moment vervelen op Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort

Ben je met kinderen? Het park barst niet uit zijn voegen van de kinderactiviteiten, maar wie heeft dat nodig met het strand voor je deur? Ook fijn: het park is autovrij dus de kids kunnen veilig spelen. Bij de Oasis Punt-West Shop kun je trouwens spelletjes, waterattributen of bijvoorbeeld een visnetje kopen.

De grootste faciliteiten van het park zijn het water en het strand. Wij hebben andere faciliteiten die op andere parken massaal worden aangeboden dan ook totaal niet gemist. En ook al is er gratis WiFi, ook internet hebben we – op wat Instagram updates na - ook grotendeels links laten liggen. Hier wil je gewoon in het nu zijn en genieten van de omgeving.

Eten & Drinken

UPDATE: Helaas is Brasserie Zeven inmiddels permanent gesloten!

Eten en drinken doe je op Oasis Parcs Punt-West vers en heerlijk, bij Brasserie Zeven. Genoemd naar de vlakbij gelegen Brouwersdam, het zevende bolwerk van de Deltawerken dat werd voltooid in 1972.

Brasserie (en Bistro en Beachclub) Zeven bestaat uit een schitterend gelegen restaurant met terras met uitzicht over het strand en het Grevelingenmeer.

Wij waren hier in januari maar konden ons helemaal voorstellen hoe fijn het hier moet zijn tijdens een zomerdag met een drankje op het terras!

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (41)

Brasserie Zeven ziet er in de zomer ook wel héél aantrekkelijk uit!

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (42)

Van binnen is het restaurant ook prachtig

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (43)

Genieten hier is niet moeilijk

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (44)

Mini-shop voor een flesje wijn of versnapering in het restaurant

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (45)

De eerste gang van ons 3-gangenmenu van Brasserie Zeven

In het gebouw van het restaurant vind je ook de receptie waar we tijdens ons verblijf maaltijden konden afhalen. Naast een aantal keer 'koffie to-go' te hebben gehaald was het op zaterdagavond tijd om ons 3-gangen menu op te halen. Keurig op tijd stond het klaar. De dag ervoor haalden we ook al een heerlijke burger en die beviel goed, net als het menu. Verse, goed bereidde producten, goede porties.

De sushi moet ook geweldig zijn maar daar komen we dan nog graag een keer voor terug. We hebben genoten van het eten op Punt-West. Complimenten voor de chef.

Voor eten hoef je het park absoluut niet af, maar mocht je hier lang zijn en wat afwisseling willen dan vind je goede restaurants in Ouddorp, Renesse, Zierikzee, Goedereede en Stellendam.

De omgeving

Tijdens onze vakantie voorpret moesten we onszelf steeds verbeteren. We gaan niet naar Zeeland we gaan naar Zuid-Holland. De verwarring is niet zo gek, want Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort ligt op de grens van deze twee provincies.

Zoals eerder gezegd ligt het park aan het Grevelingenmeer en op slechts een paar kilometer van de breedste zandstranden van de Noordzeekust.

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (46)

Beachclub Natural High is een leuk strandpaviljoen op het Noordzeestrand achter de Brouwersdam

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (47)

Watersport en gezelligheid bij surfcentrum Brouwersdam

Ben je dus een watersport fan? Dan kun je hier je hart zéker ophalen: windsurfen, kitesurfen, strandzeilen, duiken, noem maar op! Leuk weetje: Het Grevelingenmeer is het grootste zoutwatermeer van Europa. Het water is hier helderder dan waar dan ook in Nederland. Dit zie je ook echt als je op het resort zit. Zo mooi blauw. Ideaal voor duikers dus.

Ook de Noordzee is dichtbij. Ga naar het strand van Ouddorp of wandel of fiets de Brouwersdam op. Tip: Zeil- en surfcentrum Brouwersdam is een topplekje om te ontspannen of actief te zijn op het water.

Na ons ontbijt gaan wij niet het water op, maar we besluiten de omgeving te gaan ontdekken. Nu rijd je vanaf hier zó Zeeland in en valt daar heel veel te ontdekken. Een kleine opsomming:

  • Renesse
  • Haamstede
  • Westenschouwen
  • De Deltawerken en Deltapark Neeltje Jans
  • Zierikzee
  • Watersnoodmuseum in Ouwerkerk
  • Middelburg

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (48)

Brouwershaven, gelegen aan de overkant van het Grevelingenmeer, is ook een leuk Zeeuws stadje om te bezoeken

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (49)

De stormvloedkering Deltawerken bij Neeltje Jans

En dat zijn dan alleen nog maar de dichtstbijzijnde Zeeuwse uitjes. Wil je meer Zeeuwse mooie plekken zien? Bekijk dan ons artikel over de mooiste bezienswaardigheden in Zeeland.

Wij gaan deze zaterdag de andere kant op. In Zeeland kennen we inmiddels zowat geblinddoekt onze weg. Hoog tijd dus om eens Goeree-Overflakkee - het onderste deel van Zuid-Holland - te gaan ontdekken. In de ochtend houden we het dicht bij het park. Oasis Punt-West ligt namelijk middenin natuurgebied De Punt van Goeree. Een walhalla voor vogelspotters en liefhebbers van bijzondere planten. Op het park vind je al verschillende kijkschermen en een heuse vogelspothut (hoog!) vind je vlak naast het park. Het gebied is 150 hectare groot en dus heb je dicht bij (vakantie)huis al volop te ontdekken.

Zoals ook de bunkerroute, iets meer dan een kilometer lang en met iedere bunker ontdek je weer een ander verhaal. Tip: heb je veel interesse in de Tweede Wereldoorlog, loop deze route dan samen met een gids.

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (50)

De Bunkerroute is een mooie en boeiende wandeling door natuurgebied De Punt

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (51)

Een bunker op de Bunkerroute

Verder op de Punt: een uitkijktoren, uitkijkpunt, hondenlosloopgebied en schitterende uitzichten over het Grevelingenmeer en de daarin liggende eilandjes en zandbanken.

Na een frisse picknicklunch in het natuurgebied gaan we de auto in. We rijden eerst naar Ouddorp zelf, wat een gezellig centrum heeft en waar je gelijk alle benodigde winkels vindt. Ook een aantal supermarkten, waar we snel nog wat inslaan voor de avond.

Daarna zetten we de navigatie op het dorpje Stellendam. Bekend om de uitgebreide havens, de visafslag en de beroemde witte molen. Een fotogeniek plaatsje, maar ons valt vooral de vele kippen op die overal los rondlopen. Dat zijn nog eens scharrelkippen! Benieuwd naar het verhaal hierachter, of misschien was er gewoon een kippenboer vergeten het hek dicht te doen… Stellendam ligt 14km van het park.

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (52)

De witte molen van Stellendam

Nog nalachend om de kippen en na een rondje Stellendam stel ik de navigatie in op Goedereede. Dit schijnt één van de mooiste dorpjes in deze omgeving te zijn. Na een kort ritje parkeren we vlakbij het centrum. Eenmaal daar blijken de verhalen over dit dorpje helemaal waar. Mooie nauwe straatjes met prachtige panden, een kleine haven, overal restaurantjes en speciaalzaakjes.

Check zeker even de oude patriciershuizen en de mooie domtoren. Goedereede is klein maar fijn! Het is er heerlijk wandelen op deze vroege middag en hoewel het er nu heel rustig is kunnen we ons voorstellen dat hier in de zomer een gezellige levendigheid heerst. Goedereede ligt op slechts 10 km van Oasis Punt-West.

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (53)

Het stadje Goedereede

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (54)

Goedereede met op de achtergrond de gotische toren, wat tevens een museum is.

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (55)

A Seal in Stellendam is een leuk uitje

Een andere aanrader in deze omgeving is A Seal. Een zeehondenopvang. Helaas blijkt deze tijdens ons verblijf gesloten, maar ben je hier wanneer het wel open is dan is het een must-visit! A Seal vind je op 14km van het vakantiepark, vlakbij Stellendam.

Strandmensen als we zijn gaan we daarna toch echt naar dat fijne strand van Ouddorp. Een mooie strandopgang is die naastVuurtoren Westhoofd. Die je van verre al ziet staan. Vanaf het park fiets je hier in een kwartiertje naartoe. Ben je met de auto dan raden we je aan niet bij de vuurtoren te parkeren maar op de parking iets westwaarts ervan. Je loopt hier schitterend door het duingebied en komt uit op een mooi, niet al te druk, breed zandstrand. Heerlijk! Het is januari, maar de zon schijnt, er is weinig wind en dus genieten we er van een perfecte middag!

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (56)

Wandelen door de duinen bij Ouddorp

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (57)

De vuurtoren van Ouddorp

Terug bij het park halen we eerst ons 3-gangen feestmenu (nogmaals, dat was érg lekker) en terwijl we eten bespreken we wat we die avond willen gaan doen. Het park en de Punt zijn mooi, maar stap je na zonsondergang het park af dan is het ook gelijk gitzwart buiten. Logisch in een natuurgebied, maar een wandeling is wat lastig.

Onze zoon – gek op steden – stelt voor om naar Rotterdam te rijden. Zomaar, ergens koffie halen en een rondje over de kop van Zuid. Zogezegd zo gedaan. Verrassend makkelijk rijden we van het park naar de stad. Van de rust ineens volop in de levendigheid van Rotterdam. Ben je eraan toe na al die rust en ruimte dan is ook dit een aanrader. Rotterdam centrum (Erasmusbrug) ligt op 57 kilometer van Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort .

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (58)

De skyline van Rotterdam

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (59)

Het Trammuseum ligt op een steenworp afstand van het park

Andere aanraders in de omgeving:

Tip: voor een leuke route met de auto door Zeeland bekijk je ons artikel 'De ultieme roadtrip Zeeland langs de mooiste plekken en dorpen' met Ouddorp als startpunt!

Conclusie

Ik bezocht voor Parkvakanties al veel vakantieparken en een belangrijke graadmeter voor mij is altijd de vraag: Zou ik hier nóg eens heen willen. Met zo veel parken te ontdekken is het antwoord meestal: het was leuk, maar terug hoef ik niet per se. Er is immers nog zó veel meer moois te ontdekken. In het geval van Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort is het antwoord op die vraag echter anders. Ik zou hier absoluut, dolgraag en wanneer dan ook, zéker nog eens heen willen!

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (60)

Die rust, die lagune en die accommodaties...

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (61)

Onze hotelsuite was super

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (62)

Luxe en cosy!

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (63)

En dan dit uitzicht er bij!

Mijn conclusie is dan ook: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort is zónder twijfel het mooiste waar ik ooit verbleven heb. Het uitzicht en fantastische ligging aan het Grevelingenmeer, daar denk ik - het is inmiddels even geleden, maar toch - nog heel vaak aan terug. Het was magisch. Ik heb er geen andere woorden voor.

De Hotelsuite was comfortabel en een kleine oase waar we steeds met een grote smile terugkeerden na onze uitstapjes. Het eten was heerlijk en de mensen van het park gastvrij en vriendelijk. Onze twee nachten hier waren veel te kort, maar als ik kan, zodrá ik kan, komen we terug.

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (64)

Het Noordzeestrand bij Ouddorp of het mooie strand op de Brouwersdam (op de foto) liggen op een steenworp afstand van het park

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (65)

Goedereede is één van de leuke stadjes in de buurt van het park

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (66)

Genieten!

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (67)

Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort : je was geweldig!

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (68)

Hopelijk tot ziens!

Ik kan Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort dus iedereen aanraden. Je móet hier een keer verblijven om te weten wat ik precies bedoel.

Méér info & boeken → Wil jij een weekend, midweek of korte vakantie bij Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort boeken? Bezoek de voor meer informatie, foto's, prijzen en de beschikbaarheid.

Tags: Oasis , Luxe , Vakantiepark , Zuid-Holland , Zeeland , Review , Beoordeling , Ervaring , Oasis parcs punt-west

Deel dit artikel via: Facebook Twitter Pinterest


Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (69)

Martinique Koevoets

Martinique — 1977. Vertaler en tekstschrijver. Levensgenieter uit Brabant. Vakantiepark-expert pur sang met als motto: hard werken, dan óók hard genieten. Bezocht in dat kader al menig vakantiepark samen met man en zoon.


Gerelateerde artikelen

NIEUW: Extra Luxe Wellness vakantiehuizen op Landal PUUR Exloo

Dit zijn de 10 meest innovatieve vakantieparken van de Benelux

Vernieuwingen op luxe familieresort Hof van Saksen

10x De mooiste luxe vakantieparken in Frankrijk

Soof Heuvelrug: Luxe retreat op de Utrechtse Heuvelrug (VIDEO)

Parc Maasresidence Thorn: Héérlijk luxe resort aan de Limburgse Maasplassen (VIDEO)

Landal Forest Resort Your Nature: Magnifiek luxe resort in de natuur van Wallonië (VIDEO)

Luxe camping in Nederland → 20x de mooiste 5-sterren campings

10x De mooiste luxe vakantieparken in België

Welk vakantiepark is vergelijkbaar met Hof van Saksen?

20x Groepsaccommodaties in Nederland → Tóp voor vrienden- of familieweekend

15x De mooiste luxe vakantieparken in Duitsland

Wat is het meest luxe Landal park?

Review: Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort (2024)
Top Articles
Better Together: Canvas + Microsoft 365 Transform Teaching and Learning
What are the browser and computer requirements for Instructure products?
WALB Locker Room Report Week 5 2024
Devin Mansen Obituary
Warren Ohio Craigslist
Pixel Speedrun Unblocked 76
Research Tome Neltharus
Craglist Oc
Ingles Weekly Ad Lilburn Ga
Songkick Detroit
30% OFF Jellycat Promo Code - September 2024 (*NEW*)
Walgreens Alma School And Dynamite
Calamity Hallowed Ore
Clafi Arab
Housing Intranet Unt
Santa Clara Valley Medical Center Medical Records
Whitley County Ky Mugshots Busted
Sport Clip Hours
Nj State Police Private Detective Unit
Dr Manish Patel Mooresville Nc
Les Rainwater Auto Sales
Mahpeople Com Login
Moving Sales Craigslist
Uconn Health Outlook
north jersey garage & moving sales - craigslist
Craigslist Pasco Kennewick Richland Washington
Doctors of Optometry - Westchester Mall | Trusted Eye Doctors in White Plains, NY
Enduring Word John 15
Roseann Marie Messina · 15800 Detroit Ave, Suite D, Lakewood, OH 44107-3748 · Lay Midwife
Mississippi Craigslist
Ups Drop Off Newton Ks
Everything You Need to Know About Ñ in Spanish | FluentU Spanish Blog
Missing 2023 Showtimes Near Grand Theatres - Bismarck
Halsted Bus Tracker
Worlds Hardest Game Tyrone
Tamil Play.com
Santa Cruz California Craigslist
That1Iggirl Mega
Dying Light Nexus
„Wir sind gut positioniert“
Sams Gas Price Sanford Fl
US-amerikanisches Fernsehen 2023 in Deutschland schauen
Differential Diagnosis
Guided Practice Activities 5B-1 Answers
Craigslist Binghamton Cars And Trucks By Owner
Kaamel Hasaun Wikipedia
Phone Store On 91St Brown Deer
4Chan Zelda Totk
Bbwcumdreams
Mmastreams.com
Deshuesadero El Pulpo
Diamond Desires Nyc
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated:

Views: 6519

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.